Book cover for Amy Perrys fordomme

Amy Perrys fordomme

Description of book

Amy Perry er målrettet, ambitiøs og temmelig stolt af ikke at være til fals for latterlig romantik. Og hvad så, hvis hun brænder mere for sin karriere end for sin flotte kæreste? Det handler om at prioritere, når man er ung! Men da hun bliver tvunget til at forlade storbyen og tage tilbage til den landsby, der engang var hendes hjem, står Amy over for sit værste arbejdsmæssige mareridt – at oprette et romance-imprint for det forlag, hun arbejder for.

Amy forsøger at tilpasse sig livet uden barer, havremælk og storbyforlag, men hun bliver distraheret af at stå ansigt til ansigt med en person, som hun i årevis har forsøgt at glemme. Inden længe er hun dog lige så opslugt af landsbylivet som af de romantiske manuskripter, hun skal vurdere til det nye imprint – og hun opdager usandsynlige paralleller mellem personernes liv og sit eget.

Amy Perrys fordomme er en underholdende second-chance rom-com, der får en til at længes efter en weekend på en herregård i England med partoutbillet til årets romantiske bogfestival. Den er fuld af sprudlende ordvekslinger, romantisk energi og personlig udvikling.

Author.Laura Starkey
Narrator.Sofie Hvass

AudiobookE-book

Danish