Den solvarma apelsinlunden
Upcoming audiobook
6/26/2024

Den solvarma apelsinlunden

Description of book

Erica och hennes mamma Maria har alltid haft ett starkt band. Hennes pappa har aldrig varit med i bilden men det har aldrig gått någon nåd på dem, i deras lilla men kärleksfulla familjekonstellation behövs ingen annan. Men när Maria går bort i cancer vänds Ericas liv upp och ned, och hon kan inte hjälpa att önska att det fanns någon annan att luta sig mot.

Erica kämpar med den bottenlösa sorgen efter sin mors bortgång när hon plötsligt får ett oväntat samtal. Kvinnan på andra sidan linjen presenterar sig som Bianca och påstår sig ha varit en nära vän till Maria. Bianca bjuder ner henne till sitt hem i Spanien och trots att Erica aldrig har hört talas om henne tidigare så vinner nyfikenheten om hennes mammas förflutna över förnuftet, och snart sitter hon på ett plan mot den spanska solkusten.

”Den solvarma apelsinlunden” är en gripande feelgood-roman om hopp, kärlek och nystarter. Det är också en berättelse om att hitta sig själv, och vikten av de starka band vi knyter till dem vi älskar allra mest.

Swedish