Drømmenes by

Drømmenes by

Description of book

Danny Ryan-trilogien (2)

HOLLYWOOD
BYEN HVOR DRØMME BLIVER TIL

Efter at have tabt den blodige bandekrig på østkysten er Danny Ryan nu på flugt. Med sin lille søn, sin aldrende far og nogle få loyale bandesoldater flygter han til Californien for at begynde en ny og rolig tilværelse. Men FBI finder ham og stiller et ultimatum, som enten kan gøre ham rig eller slå ham ihjel.

Da Hollywood begynder at indspille en film baseret på Dannys tidligere liv, kræver han sin del af kagen og begynder at genopføre sit kriminelle imperium. Han forelsker sig i en skuespiller, der også gemmer på en mørk fortid, og deres to verdener kolliderer i en eksplosion, der kan ødelægge dem begge.

Fra Rhode Islands kyster til Californiens ørkener, hvor lig forsvinder. Fra magtens korridorer i Washington, hvor de rigtige kriminelle opererer, til de sagnomspundne filmstudier i Hollywood, hvor de rigtige penge bliver tjent. Drømmenes by er en hæsblæsende saga om familie, kærlighed, hævn, overlevelse og den voldsomme virkelighed bag drømmen.

DON WINSLOW er født i New York og bor i Californien. Han har tidligere arbejdet som journalist og privatdetektiv, og han har udgivet kritikerroste romaner i knap 30 lande. Ridley Scott har købt filmrettighederne
til Styrken, som udkom på dansk i 2018, ligesom Winslows roman Grænsen også er solgt til filmatisering med samme instruktør.

Winslow har vundet et hav af priser, herunder the Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize, the Ian Fleming Silver Dagger og den prestigefulde Palle Rosenkrantz-pris.

Om Flammernes by

****
”Man kan lære en hel del om bandekrigsdynamik hos Winslow.”
JYLLANDS-POSTEN

Om Grænsen

”Mesterlig og med suverænt overblik ... bør så ubetinget læses.”
BERLINGSKE

"En djævelsk god spændingsroman.”
FYENS STIFTSTIDENDE

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
”Tankevækkende og rasende interessant.”
POLITIKEN

Om Nedbrud – 6 noveller

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
”Seks gode hårdkogte historier.”
POLITIKEN

”Smidig og herligt sludrende.”
WEEKENDAVISEN

Author.Don Winslow

E-book

Danish