Book cover for Ei paluuta entiseen

Ei paluuta entiseen

Description of book

Herriotin suvun matriarkka Harriet hallitsee ylellistä taloaan ja sen asukkaita rautaisella otteella. Niin lapset kuin lastenlapsetkin pelkäävät häntä, sillä hän ei osaa olla arvostelematta julmasti kaikkea ja kaikkia. Niin tytärtään Hesteriä ja kymmenvuotiaita vilkkaita kaksosia Hunkia ja Hopalongia kuin nuorta Heleniä, viinaanmenevästä Bunnysta puhumattakaan. Harrietin omavaltainen päätös lopettaa kaksosten koira on korsi, joka katkaisee kamelin selän, ja pitkään suvussa muhinut kriisi on valmis.

Tarvitaan vaatimattomasti asuntoveneessä majaileva partasuinen ja lempeäsilmäinen taiteilija Kenny puhdistamaan ilmaa ja kaatamaan perheen tunkkaiset suojamuurit. Kenties samalla erään perheenjäsenen elämään astelee myös rakkaus...

Ei paluuta entiseen on viehättävä romanttinen kertomus, jossa esiintyy myös muista Sairaala San Franciscossa -tarinoista tuttu tohtori Stefan Frank.

Sairaala San Franciscossa on kirjasarja täynnä tunnetta! Alunperin 1980-luvulla julkaistut romanttiset tarinat liittyvät sairaalamaailmaan – ja tohtori Stefan Frank pääsee todistamaan monia jännittäviä rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.

E-book

Finnish