Hämärän valtakunta

Hämärän valtakunta

Description of book

Paluu Grishaversumiin -kirjaparin toiminnantäyteinen päätösosa

Kaz Brekker ja hänen lainsuojattomansa ovat onnistuneet mahdottomassa ja hoitaneet keikan, joka melkein vei heidän henkensä. Tuntuvan palkkion sijasta heidät on kuitenkin petetty, ja yksi lainsuojattomista on joutunut vangiksi.

Kaikki Grishaversumin silmäätekevät haluavat itselleen huumeen, jonka avulla taikuutta hallitsevat grishat voivat moninkertaista voimansa. Brekkerin jengillä on hallussaan ihminen, joka tietää, miten tätä ainetta valmistetaan. Uusien ja vanhojen vihollisten ahdistama Kaz Brekker ja hänen kumppaninsa joutuvat käyttämään kaikki keinonsa selvitäkseen hengissä.

Ennen pitkää Ketterdamin synkillä ja sokkeloisilla kujilla, hämärässä valtakunnassa, käydään taistelu, joka sytyttää koko satamakaupungin liekkeihin. Brekkerin ja hänen jenginsä uhkapelissä ei ole panoksena enempää tai vähempää kuin koko Grishaversumin tulevaisuus.

”Grishaversumi-romaanit ovat olleet viime aikojen ilahduttavinta nuorten fantasiaa, vieläpä sellaista, josta aikuinenkin lukija voi nauttia.” – Helsingin Sanomat

”Mä haluan seuraavan kirjan heti nyt.” – Kristan lukunurkkaus Korppien kehästä.