Book cover for I sjunde himlen

I sjunde himlen

Description of book

En målmedveten kvinna och en utmaning större än alla andra

Dr. Juliet Adams är expert inom sitt område för medicin på hög höjd, men nu är hon på väg att ta sig an den farligaste utmaningen av alla - Mount Everest! Det är Julias livsambition att nå toppen för att avsluta vad hennes bror inte kunde - han dog under bestigningen. Men en man står i vägen för henne.

Dr. Finn McBride är också med på expeditionen och han och Juliet måste samarbeta, lita på varandra och säkerställa allas säkerhet, när varje ögonblick kan bli ödesdigert. Finns naturliga instinkt är att skydda sin målmedvetna, vackra kollega. Han vet att hon har hemligheter, men på Everest finns det ingenstans att gömma sig. De är utlämnade åt varandra …

SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, som har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.

I sjunde himlen är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.
Author.Sarah Morgan
Narrator.Emma Vinge

AudiobookE-book

Swedish