Ik haat dat ik van je hou
Upcoming audiobook
5/14/2024

Ik haat dat ik van je hou

Description of book

“Ik speel vals. Altijd. Dat zou je moeten weten.”

Ik ging naar Dalene University met een plan. Niet daten, geen drama, en daadwerkelijk studeren – alles om een herhaling van mijn vreselijke middelbareschooltijd te voorkomen. Niemand kende me hier als ‘het zusje van’, en dat wilde ik graag zou houden. Een nieuw jaar, een nieuwe plek, een nieuwe ik. Dat ik het zo mis had kunnen hebben. En dat allemaal door Shay Coleman.

Shay Coleman – quarterback en aanvoerder van het footballteam. Hij was populair, arrogant, en bevriend met mijn broer. Hij stond voor alles waar ik een hekel aan had en kostte wat het kost wilde vermijden. Hij brak al mijn regels.

Voor lezers van Meagan Brandy en Veronica Eden!

“Advies: begin niet aan dit boek voordat je moet slapen of werken, of als je de komende uren plannen hebt” (5 sterren op Goodreads)

Tijan is een New York Times-bestsellerauteur met meer dan 30 spannende, onvoorspelbare romantische boeken op haar naam. Ze heeft een achtergrond in psychologie en hulpverlening, en haar kennis van en inzicht in menselijke natuur, behoeften en verlangens gebruikt ze nu ten volle voor sterke, eigenzinnige, realistische personages en chemie waar de vonken vanaf springen.