Julestrid i bonusfamiljen
Upcoming audiobook
11/11/2024

Julestrid i bonusfamiljen

Description of book

Sara är nu en självständig karriärkvinna, fast besluten om att inte bli sårad igen, och Altea är den outtröttliga fredsmäklaren som eftersträvar harmoni till varje pris. De gläds åt byråns framgångar, och klienter strömmar till för att få hjälp att skapa en jul utan konflikter trots separationer och nya familjekonstellationer. Men Saras och Alteas alltmer invecklade privatliv sätter lojaliteten till varandra och byråns framtid på prov. Sara tar över rodret medan Altea fokuserar på nya sambolivet och planeringen av den gemensamma julen.
Att barnen alltid har högsta prioritet i en separation är en av byråns grundprinciper. Dock är det en sak att ge råd till andra, och en annan att själva leva upp till det. När allt ställs på sin spets under en kaotisk julmiddag ifrågasätter Sara och Altea sina prioriteringar för att omfamna det som betyder mest – familjen och vänskapen.
Med humor, hjärta och en påminnelse om julens budskap tar denna historia med oss på en resa där karaktärerna på olika sätt navigerar i bonusfamiljens snåriga djungel.