On lähtösi huoleton
Upcoming book

Audiobook & E-book: 10/24/2024

On lähtösi huoleton

Description of book

Syksyisenä iltana neljä naista kokoontuu vuokramökille viikonloppua viettämään. Krisse, Hannele, Sylvia ja Malin tutustuivat 1990-luvulla kesätöissä samassa ravintolassa. Elämä on vienyt heitä eri suuntiin, mutta Krisse on päättänyt varmistaa, että he lunastavat vanhan lupauksensa ja juhlivat taas kuten vanhoina hyvinä aikoina.

Illasta tuleekin kostea. Rapujuhlien snapseista siirrytään pian viineihin ja vielä baariinkin. Vanhassa talossa herää aamun sarastaessa naisista kuitenkin vain kaksi.

Poliisikomisario Anna Gladin puoliso Tomas paiskii tapauksen parissa töitä kellon ympäri, kun Anna itse on hoitovapaalla poikansa Gottfriedin kanssa. Uteliaisuuden herättyä Annan on kuitenkin vaikea seurata tapahtumia vain sivusta. Pian selviää, että jokaisella Krissen kolmesta vieraasta on jotakin salattavaa. Ennen kaikkea alkaa vaikuttaa siltä, että Krissellä riittää piiloteltavaa siivon julkisivunsa takana.

On lähtösi huoleton jatkaa taidokasta dekkarisarjaa, jossa pienen kaupungin ihmisiä erottaa ja sitoo yhteen menneisyys ja sen salaisuudet.

AudiobookE-book

Finnish