Rangaistus

Rangaistus

Description of book

Millaiseksi maailma muuttuu, kun kaikista pahin tapahtuu?

Koko maailma järkyttyy, kun Tivolin huvipuistossa keskellä Kööpenhaminaa laukaistaan pommi. Itsemurhaiskussa kuolee 1241 henkeä, eikä Tanska ole enää entisensä. Mikään taho ei ota vastuuta terrori-iskusta, eikä poliisi löydä vihjeitä syyllisestä.

Rikostutkinnasta syrjään siirretty rikoskomisario Lene Jensen yrittää auttaa ahdistunutta nuorta palestiinalaisnaista Ainia. Kun Ain kuolee kesken heidän puhelunsa, ei Lene usko kyseessä olleen onnettomuus. Hän lyöttäytyy yhteen yksityisetsivä Michael Sanderin kanssa selvittääkseen, mitä Ain on salannut ja kuka tämän tappoi. Pala palalta heille selviää, että Ainin kohtalo on kytkeytynyt Tivolin räjähdykseen – sekä toiseen terrori-iskuun, jota Tanskassa suunnitellaan.

Rangaistus on räjähtävä jatko-osa Steffen Jacobsenin hyytävälle trillerille Riista. Sen voi lukea myös itsenäisenä teoksena.

Steffen Jacobsen on tanskalainen menestyskirjailija ja kirurgi, joka on työskennellyt suuren osan elämästään Grönlannissa ja Pohjois-Norjassa. Hän teki suuren läpimurtonsa romaanillaan Riista, joka aloittaa huippusuositun rikossarjan Michael Sanderista ja Lene Jensenistä. Steffen Jacobsenin teokset ovat keränneet vankan lukijakunnan Euroopassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Kiinassa ja Taiwanissa, ja niistä on myyty elokuvaoikeudet.

AudiobookE-book

Finnish