Se inte bort
Upcoming book

Audiobook & E-book: 5/16/2024

Se inte bort

Description of book

Sonja Ljung och hennes kollega Navid, tillika vän, befinner sig på festivalen Sweden Rock en varm sommardag när en ung kvinna närmar sig dem och visar intresse för Navid. Sonja möter hennes blick och tycker sig ana ett rop på hjälp. Nästa dag möts Sonja av en fruktansvärd syn. I en livesändning på Instagram ser hon den unga kvinnan naken och fastbunden på en stol, med uppskurna handleder. Kvinnan visar sig vara influencern Julia Ekberg, och det blir snabbt tydligt att det rör sig om mord. Bara dagar senare sänds ännu en livesändning av ett mord som sprider skräck till och med i den erfarna utredargruppen på grova brott i Karlskrona. Sonja och hennes team inleder jakten på en mördare som inte drar sig för att visa upp sina hänsynslösa dåd för hela världen att se.



Parallellt får vi följa Denise som flytt till Kabul för att förtränga minnena av det fruktansvärda som drabbat hennes familj. Hennes dagar som läkare på ett sjukhus präglas av död och plågsamma påminnelser från hennes förflutna.

"Se inte bort" är den tredje delen i Sonja Ljung-serien av den mycket aktuella och populära spänningsförfattaren Emma Olofsson. Med en skarp samhällskritisk blick bjuder Olofsson läsaren på pulshöjande spänning inramad av det pittoreska Karlskrona.

Den ständigt aktuella Emma Olofsson är född i Malmö, men är numera bosatt i författarsätet Blekinge, och har en bakgrund som lärare. Olofsson debuterade år 2020, och har på kort tid blivit en mycket populär författare bland de svenska deckarläsarna.

AudiobookE-book

Swedish