Book cover for Sekasortoa Loch Down Abbeyssa
Upcoming book

Audiobook & E-book: 7/4/2024

Sekasortoa Loch Down Abbeyssa

Description of book

Hengenvaarallisia sattumuksia Skotlannin ylämailla

Beth Cowan-Erskinen Sekasortoa Loch Down Abbeyssa jatkaa Inverkillenin suvun kartanon arvoituksellista ja hetkittäin suorastaan tappavaa tarinaa.

Skotlannin ylämailla riehunut kulkutauti on väistynyt, ja Inverkillenin suvulle kuulunut Loch Down Abbey on nykyisin hotelli. Kartanon entinen taloudenhoitaja rouva MacBain on nyt vastuussa hotellin päivittäisestä toiminnasta, eikä Inverkillenin sukua ole ikävä.

Hotelli menestyy niin hyvin, että on aika järjestää kunnon ylämaan tanssiaiset. Tilanne kuitenkin muuttuu yllättäen, kun eräs Inverkilleneistä palaa maitojunalla takaisin Loch Down Abbeyyn. Samalla Skotlantiin saapuu myös melkoinen määrä yllätysvieraita, ja pian hotellin arki alkaa luisua kohti kaaosta. Tanssiaiset saadaan kuin saadaankin pidettyä ja niistä selvitään – mutta ei ilman ruumiita. Rouva MacBain ryhtyy auttamaan murhatutkimuksissa, mutta mitä pidemmälle tutkimukset etenevät, sitä useampia epäiltyjä nousee esiin…

Beth Cowan-Erskinen Loch Down Abbey -sarjan toinen osa on viihdyttävä mysteeri skotlantilaisesta kartanosta ja sen eriskummallisesta väestä.

AudiobookE-book

Finnish