Uppe bland molnen / Ingenting kan stoppa oss

Uppe bland molnen / Ingenting kan stoppa oss

Description of book

Uppe bland molnen
Black Hawk-piloten Jenna Larson har en enkel regel när det gäller män: Dejta aldrig piloter. Hon vet alltför väl vad de går för. Vilken tur att den snygge mannen hon har spanat in i militärbaren är kommandosoldat! Ett one-night stand med en sexig kille i uniform är precis vad hon behöver. Men deras glödheta natt sätter djupare spår än hon kunnat drömma om. Hon kan helt enkelt inte sluta tänka på Chase Rawlins.



Två månader senare ses de igen, på uppdrag i Afghanistan. Chockad inser Jenna att den man hon fantiserar om varje natt inte är kommandosoldat Chase Rawlins, utan hans tvillingbror - helikopterpiloten Chance!

Ingenting kan stoppa oss
De har kommit till Texas för att bevista ett bröllop. Men för Marcy Pruitt är det också en efterlängtad semester från ett hektiskt liv som tv-stjärna. Och för Evan ... ja, efter bara en blick på Marcy har han radikalt ändrat sina planer. Det verkar som om inget kan stoppa attraktionen som snabbt utvecklas till en skandalös affär. Men vad ska de göra när verkligheten kommer ikapp och miss Pruitts privata liv hamnar i offentlighetens ljus?

E-book

Swedish