Viimeiset leikit
Upcoming book

Audiobook & E-book: 6/3/2024

Viimeiset leikit

Description of book

Nostalgiaa ja murhia maaseudulla Ninni Schulmanin uudessa sarjassa.

1980-luvulle sijoittuva tunnelmallinen dekkarisarja esittelee poliisioikeudet menettäneen Ingrid Woltin, jonka on rakennettava elämänsä tyhjästä uudelleen.

Vankilan portit sulkeutuvat Ingrid Woltin takana, ja hän on vihdoin vapaa. Hän on myös menettänyt kaiken: kotinsa, ammattinsa ja tyttärensä huoltajuuden. Edessä on uusi elämä Taalainmaalla menneisyyttä piilossa. Työnhaku on toivotonta, mutta Ingridin etsiväntaidoille olisi käyttöä: 12-vuotias Mattias katosi vuosi sitten, ja epätoivoinen äiti etsii totuutta. Voisiko Ingrid auttaa? Viimeiset leikit aloittaa Ingrid Wolt -sarjan, joka sijoittuu pikkupaikkakunnalle Siljanjärven rannalle 1980-luvulla. Schulman yhdistää hienosti ajankuvaa, tavallisten ihmisten tragedioita ja hiipivää jännitystä.

”Schulmanin Hagfors-sarja on hyvä, mutta tämä on vielä parempi.” Dagens Nyheter

”Maaseututrilleri, jossa dekkariarvoitus, miljöö ja henkilöt naksahtavat täydellisesti paikoilleen.” Borås Tidning

Toimittaja ja kirjailija Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kärkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa Hagfors-sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta, ja Ingrid Wolt -sarjan avausosa on ollut suuri menestys. Schulman asuu Tukholmassa ja nauttii kesistä lapsuutensa maisemissa Värmlannissa.

AudiobookE-book

Finnish