Book cover for De bedriegers

De bedriegers

Description of the book

Het moest een val voor terroristen zijn. De wapens zouden onklaar zijn gemaakt. Waarom was er dan zo veel bloed?

Als voormalig CIA-agent John Wells naar Washington wordt gezonden, verwacht hij de vraag om het bloedbad in het American Airlines Center in Dallas te onderzoeken. Maar de oud-CIA-directeur en nu president Vinny Duto stuurt Wells naar Colombia. Daar ontmoet hij een oude relatie met zeer geheime informatie - en deze leidt Wells naar de dodelijkste missie van zijn leven.

Sluipschutters, dubbelagenten en sleeper cells blijken geïnfiltreerd tot in de hoogste regionen. Bovendien stuit John op tekenen van Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Als het complot om de Amerikaanse regering over te nemen zal slagen, is de aanslag in Dallas slechts het begin...

Een ijzersterke thriller die verder gaat dan de actualiteit. Berenson brengt een angstaanjagend realistische bedreiging van de toekomst in beeld.

Over De infiltrant:
'Berenson behoort tot de meest solide schrijvers van kwalitatieve spionagethrillers van dit moment.' - Publishers Weekly
'Een spionagethriller waar je u tegen zegt.' - Veronica Magazine
'Het plot zit knap in elkaar.' - NBD

Alex Berenson deed als journalist voor The New York Times verslag van onder meer de oorlog in Irak, de overstroming van New Orleans en de financiële misdaden van 'Bernie' Madoff. Hij won voor zijn eerdere werk de prestigieuze Edgar Allan Poe Award.
Author.Alex Berenson

E-book

Dutch