Book cover for Fönstershopping

Fönstershopping

Description of the book

Stella kommer till New York några veckor före jul för att börja om. När hon går förbi det exklusiva varuhuset Vivant stannar hon i ren förskräckelse framför skyltfönstret. Plötsligt ber killen som står bredvid henne om hennes åsikt och Stella kan inte hålla inne med kritiken. Allt tar en oväntad vändning när han presenterar sig som Aiden Cook – varuhusets ägare – och erbjuder henne tjänsten som fönsterdekoratör.

Stella, som är både envis och målinriktad, bestämmer sig för att göra sig oumbärlig för företaget – och Aiden. Men när de oundvikligen förlorar kampen mot gnistorna som slår mellan dem måste Stella påminna sig om att lyckliga slut inte är för henne.

***

Tessa Bailey kan lösa alla problem utom sina egna. Därför låter hon istället fiktiva enstöriga män, ofta med skägg, och älskvärda hjältinnor göra det. Hon bor på Long Island, USA, och undviker helst solen och sociala interaktioner, och undrar sedan varför ingen har ringt. Bailey skriver med hetta, själ, känsla och ett garanterat lyckligt slut.

***

”Hett, sexigt och roligt – man vill bara sluka den här boken.”

New York Post

”Inget får mitt hjärta att fatta eld som en Tessa Bailey-bok.”

Elena Armas, författare

”Bailey skriver gnabb och rom-com med säkerhet, men för dem som gillar romantik med hetta är hon också snuskspratets Michelangelo.”

Entertainment Weekly

”Ömheten, sårbarheten och värmen som Tessa Bailey förmedlar i sina böcker är anledningen till att hon är en av mina absoluta favoritförfattare.”

Sally Thorne, författare

Author.Tessa Bailey
Narrator.Disa Östrand

AudiobookE-book

Swedish