Jullie allebei

12h 28min
bookCoverFor

Description of the book

HUN LEVENS ZIJN TOTAAL VERSCHILLEND. OP ÉÉN ALLESVERWOESTEND GEHEIM NA.

'Ambitieus, nagelbijtend spannend en voyeuristisch met een donker randje. Ik vloog erdoorheen.' - Louise Candlish


Leigh Fletcher is gelukkig getrouwd en stiefmoeder van twee jongens van wie ze zielsveel houdt. Haar leven lijkt redelijk doorsnee, tot ze op een dag niet thuiskomt van haar werk. Haar man Mark is radeloos en zegt dat hij geen idee heeft waar ze zou kunnen zijn.

Kai Janssen is getrouwd met de rijke Nederlandse zakenman Daan en leidt een glamoureus leven in een luxe penthouse. Ze is een paar dagen op bezoek bij haar zieke moeder, maar Daan heeft het idee dat de appjes die hij krijgt niet van haar zijn. De berichtjes klinken niet zoals zij en ze neemt haar telefoon niet op als hij belt.

Brigadier Clements weet dat er voortdurend mensen verdwijnen. Soms is dat een vrijwillige keuze, soms niet. Sommigen keren terug, sommigen niet. Deze twee vrouwen komen uit heel verschillende werelden en dus is het onwaarschijnlijk dat hun zaken met elkaar te maken hebben. Maar dan ontdekt ze dat de twee een groot geheim delen. Een geheim dat een onverwacht nieuw licht op de zaken werpt en dat de levens van alle betrokkenen op hun kop zal zetten.

'IJzingwekkend, meeslepend en verslavend.' - Lisa Jewell

'Een boek dat je vastgrijpt en niet loslaat.' - Richard Osman

'Ik hapte naar adem bij iedere wending in het verhaal.' - Ian Rankin

Author::

Translator(s)::

Karien Gommers

Format::

Length Audiobook:

12h 28min

Language::

Dutch

Published::

26/04/2022

Publisher Audiobook::

Singel Uitgeverijen

ISBN Audiobook::

9789021463353