Ruusun aika

Ruusun aika

Description of the book

”Hienovarainen ja älykäs.” Books

Kaikki uskoivat aatelisneito Isabellan ottavan sodan jälkeen sulhasekseen Rupertin: kuinka sovelias ja sopiva tuo avioliitto olisikaan ollut! Mutta kun Isabellan ja kaupunkiin saapuneen John Gabrielin katseet kohtaavat, suunnitelmat ja hyvät aikeet heittävät häränpyllyä. Mutta voiko hieman rahvaanomaisen seikkailijan ja hillityn aristokraatin rakkaudella olla tulevaisuutta – ja mitä rakkaus heille merkitsee, pakkomiellettä vai onnea?

Terävästi havainnoitu ihmissuhdedraama rakkaudesta eri yhteiskuntaluokkien välillä kuuluu dekkarimestari Agatha Christien salanimellä kirjoittamien psykologisten romaanien sarjaan.

Mary Westmacott on salanimi. Sen taa kätkeytyy englantilaisen dekkarin kiistaton kuningatar Agatha Christie (1890–1976), jonka teoksia on käännetty noin sadalle kielelle ja myyty yli kaksi miljardia kappaletta. Westmacott-nimimerkillä kirjoitetut teokset eivät ole salapoliisiromaaneja, mutta Christie oli vertaansa vailla myös psykologisen kaunokirjallisuuden taitajana ja juonenkuljettajana.

AudiobookE-book

Finnish