Unelma
Upcoming book

Audiobook & E-book: 26/08/2024

Unelma

Description of the book

Syväsukellus startupien maailmaan

Hykerryttävän tarkkanäköinen esikoisromaani vegaanisen juuston keksijästä, joka on matkalla kohti omaa unelmaansa. Miten käy, kun startupissa on vain taivas rajana ja kovin harvalla pysyy jalat maassa?

Koko maailma himoitsee kasvipohjaista mozzarellaa, joka sulaa kuin silmissä pizzan päällä ja johon ei tarvita lehmää. Hanna on löytänyt sen salaisuuden taikinatiinun pohjalta.

Hanna perustaa ystävänsä Petran kanssa startupin, ja pian heitä juhlitaan kuin rokkistaroja. Valtaisan hehkutuksen keskellä jonkun pitäisi kuitenkin tehdä myös työt, pystyttää tehdas ja lähettää juustot kauppoihin. Hanna taiteilee pikkulapsiarjen odotusten ja valtavan työmäärän välillä ja yrittää samalla vastata niin sijoittajien kuin oman tiukan uskonnollisen yhteisönsä odotuksiin. Voiko unelma myös kuihtua?

Reetta Andolin (s. 1977, ent. Kivelä) on yrittäjä, ruoka-alan uudistaja, elintarviketieteiden tohtori ja kasviproteiinituote nyhtökauran keksijä. Hän on toiminut myös työelämäprofessorina Helsingin yliopistossa. Unelma on Andolinin esikoisromaani.

AudiobookE-book

Finnish