Book cover for Will

Will

Description of the book

Pelkuri elokuvien sankarina

Will Smithin ja Mark Mansonin teos Will on rohkea ja inspiroiva kuvaus pelokkaan pojan matkasta maailmantähdeksi.

Will Smith on yksi aikamme tunnetuimmista viihdyttäjistä. Hän eli lapsuutensa alkoholisoituneen, kurinalaisen isän sekä lempeän, korkeaa koulutusta arvostavan äidin siipien alla. Nuoruuden kasvukivuista huolimatta pelokkaasta lapsesta kasvoi lopulta yksi aikakautensa suurimpia rap-artisteja ja valkokankaiden näyttelijätähtiä.

Toisaalta Hollywoodin parrasvaloissa elämisessä on ollut myös varjopuolensa. Samalla kun Willin ura lähti nousukiitoon, muuttui myös hänen perheensä elämä hektiseksi ja työntäyteiseksi. Usein Smithin läheisistä onkin tuntunut, että he ovat olleet vain eräänlaisia esiintyjiä Willin ympärillä pyörivässä sirkuksessa.

Yhdessä Mark Mansonin kanssa kirjoittamassaan elämäkerrassa Smith johdattaa seuraamaan polkua aina Länsi-Philadelphian rosoisilta seuduilta Hollywoodin valokeilaan saakka. Will on mukaansatempaava kertomus miehestä, joka rankoista kokemuksistaan huolimatta on oppinut selviämään vaikeistakin tilanteista huumorin avulla.

Mark Manson (s. 1984) on yhdysvaltalainen kirjailija ja bloggaaja. Hänet tunnetaan erityisesti menestyksekkäistä, miljoonia myyneistä teoksistaan Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan ja Kaikki menee päin h*lvettiä. Tammikuussa 2023 Bazar julkaisee suomeksi Mansonin ja Will Smithin yhdessä kirjoittaman elämäkerran Will.

Will Smith (Willard Carroll Smith II, s. 1968) on yhdysvaltalainen rap-artisti, näyttelijä ja tuottaja. Hän on ensimmäinen Grammy-palkinnon voittanut rap-artisti ja noussut kuuluisuuteen erityisesti Bel-Airin prinssi -tilannekomediasarjasta. Smith asuu Los Angelesissa yhdessä vaimonsa Jada Pinkett Smithin kanssa ja heillä on kaksi aikuista lasta, Jaden sekä Willow. Lisäksi Smithillä on aiemmasta liitostaan aikuinen poika Trey.

Tammikuussa 2023 Bazar julkaisee suomeksi yhdysvaltalaiskirjailija Mark Mansonin ja Will Smithin yhdessä kirjoittaman elämäkerran Will.