Zo veel leugens

13h 39min
bookCoverFor

Description of the book

Hun huwelijk is een toonbeeld van geluk.

Behalve dat het van leugens aan elkaar hangt.

Daisy en Simon hebben een geweldig leven. Ze zijn al zestien jaar getrouwd en hebben een schattig zesjarig dochtertje, Millie, waar ze zielsveel van houden.

Oké, misschien gaat het nu even iets minder omdat ze Millie wel een broertje of zusje hadden willen geven en dat tot nu toe niet is gelukt, maar dat kan de beste gebeuren.

En goed, misschien drinkt Simon soms iets te veel, maar iedereen blaast op zijn eigen manier stoom af, toch?
En ja, misschien heeft Daisy Simon niet altijd de waarheid verteld, en andersom, maar wie is er nou altijd honderd procent eerlijk?

Er is alleen een klein verschil tussen een leugentje om bestwil en een web van leugens. En het probleem met een web is dat je erin verstrikt kunt raken en er mogelijk nooit meer uit komt. Of in ieder geval niet als de persoon die je ooit was.

'Zo veel leugens' is een spannende roman van internationale bestsellerauteur Adele Parks, voor de lezers van Lisa Jewell en S.J. Watson.

'Pakkend, aangrijpend en goedgeschreven.' - Marian Keyes

'Briljant en twisty.' - Lucy Foley

'Meeslepend en ontroerend. Zo veel leugens had me in zijn grip van de eerste pagina tot de schokkende ontknoping. Adele Parks wordt met ieder boek beter.' - Lisa Hall

Author::

Format::

Length Audiobook:

13h 39min

Language::

Dutch

Published::

13/04/2023

Publisher Audiobook::

Singel Uitgeverijen

ISBN Audiobook::

9789021482170