Meditationsguiden

Meditationsguiden

Porten till ett högre medvetande

Beschrijving van het boek

Andligheten är inte längre något för de få utvalda. Andligheten är för alla.

Över hela världen har människor inspirerats av Barbara Bergers båda bästsäljare VÄGEN TILL KRAFT och DE 10 MENTALA LAGARNA. I denna bok behandlar Barbara ett annat viktigt område för alla som är intresserade av den inre resan – nämligen meditation och högre medvetandetillstånd.

Det här är en bok för dig som alltid har velat meditera och utforska högre medvetandetillstånd, men tyckt att det verkat för esoteriskt eller svårt.

I denna användarvänliga vägledning till meditation utforskar Barbara Berger medvetandets vetenskap och visar på enkla meditationstekniker som du kan använda här och nu för att komma till ro och uppleva större frid och harmoni i ditt liv.

Barbara förklarar också hur sinnet fungerar och den utmaning vi alla möter då vi ska hantera det mentala bruset. Dessutom presenterar hon ett antal enkla meditationstekniker med olika syften – till exempel meditationer för vägledning, för helande och för att öppna hjärtat och uppleva mer kärlek. Du fär också lära dig tekniker för att bli herre över ditt fokus, ditt sinne och ditt liv.

BARBARA BERGER är en amerikansk författarinna bosatt i Köpenhamn. Barbara har skrivit 10 böcker om inre utveckling. Hennes böcker har funnit många läsare i hela Skandinavien, övriga Europa, Nord- och Sydamerika samt Ryssland och Mellanöstern. För mer information om Barbara Bergers böcker och verksamhet, besök www.beamteam.com

Auteur.Barbara Berger
Voorlezer.Mimmi Kandler